2e klassers herdenken

Op de laatste schooldag voor de meivakantie, vrijdag 20 april, zullen tweedeklassers van de locatie Boermarkeweg bloemen leggen bij het oorlogsmonument aan het Kerkpad in Emmen.

Een van de leerlingen zal het gedicht ‘Lied der achttien dooden’ van Jan Campert voordragen.

De plechtigheid begint om 12.00 uur.

Lindsey Keuris niet door naar finale The Voice Kids

Vrijdag 13 april was Lindsey Keuris uit klas 2 te zien op RTL 4 bij de Sing Off van The Voice Kids. Helaas ging ze niet door naar de finale, maar dat neemt niet weg dat we heel trots op haar zijn! 

Klik hier voor Lindsey's vertolking van het nummer 'Issues' van Julia Michaels.

Podiumplaatsen voor Luna en Marcha

Zaterdag 24 maart is Luna Jonkers, onze topper uit 6 vwo, eerste geworden bij het Nederlands Kampioenschap wintertriathlon (5 kilometer hardlopen, 22 kilometer fietsen en 10 kilometer schaatsen) in Enschede bij de junioren dames. Met een tijd van 1 uur, 20 minuten en 14 seconden en de snelste tijd op alle drie de onderdelen wist ze de nummer 2 bijna 4 minuten voor te blijven. Nog zo'n topper is Marcha Lich uit 4 mavo: zij werd derde tijdens dit kampioenschap. Twee Esdallers op het podium dus. Trots!

Leerlingen T&T volgen bootcamp website bouwen

Een aantal derdeklassers die Techniek & Technologie volgen, krijgen een bootcamp website bouwen. De leerlingen volgen de bootcamp bij Academie Mercuur en deze is heel praktijkgericht. In drie dagdelen leren zij met het systeem WordPress een website ontwikkelen, inrichten, beheren en onderhouden.

Lees meer: Leerlingen T&T volgen bootcamp website bouwen

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail