Zilver voor Gijs van Rossum

Gijs van Rossum is 18 maart met zijn team, de U17 van de Heerenveen Flyers, tweede in de nationale ijshockeycompetitie geworden. Gijs zit in 4 havo.

Gijs, van harte gefeliciteerd met jullie zilveren medaille.

Verkort lesrooster vanwege rapportvergaderingen

Verkort lesrooster vanwege rapportvergaderingen

In week 12 (20-24 maart) zijn er rapportvergaderingen. Van maandag tot en met vrijdag werken we met een verkort lesrooster, waarbij ieder lesuur 40 minuten duurt.

verkort lesrooster

Ouderbulletin maart 2017

Ouderbulletin maart 2017

Het tweede ouderbulletin van dit schooljaar staat weer voor u klaar. Download het bulletin via onderstaande link:

pdfouderbulletin_maart_2017.pdf

Zusjes Jonkers weer succesvol

Zusjes Jonkers weer succesvol

5 maart zijn Luna en Zonne Jonkers 2e en 3e geworden op het NK wintertriathlon in Groningen. Luna zit in 5 vwo en Zonne in 3 vwo. Wij feliciteren beide dames van harte met hun prestatie.

Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib in gesprek met Esdalleerlingen

Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib in gesprek met Esdalleerlingen

Donderdagmiddag 2 maart bezocht Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib onze locatie Oosterstraat. Mevrouw Arib ging in gesprek met leerlingen uit vwo-5 en vwo-6. Zij stelden kritische vragen over verschillende onderwerpen als de komende verkiezingen, het politieke landschap, het kiesstelsel en de voorbeeldfunctie van politici. Natuurlijk stelden zij ook onderwerpen aan de kaak die hen als jongeren persoonlijk raken, zoals bijvoorbeeld het huidige leenstelsel en de diversiteit in de samenleving. Mevrouw Arib ging heel erg leuk en laagdrempelig met de leerlingen om. Er onstond een leuk gesprek en ze vertelde veel over zichzelf.

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail