Ouderavond vwo 3

Ouderavond vwo 3

Dinsdag 23 september is er een ouderavond voor vwo 3. De leerlingen hebben een brief met uitnodiging mee naar huis gekregen, maar u kunt deze hieronder ook nog downloaden.

ouderavond vwo 3 2014

Vragen over je Chromebook?

Heb je vragen over de Chromebook of het werken hiermee? Klik dan hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Chromebook.
Zo weet je exact wat je kunt met een Chromebook. Je kunt hier trouwens ook vragen stellen over het werken met een Chromebook.

Controle gegevens in Magister

Beste ouders/verzorgers,

Wij sturen steeds meer berichten, uitnodigingen en overige informatie op digitale wijze naar u toe. Hiervoor is het uiteraard wel noodzakelijk dat de juiste e-mailadressen in Magister vermeld staan. Zou u uw gegevens in Magister regelmatig willen controleren en wijzigen waar nodig? Een handleiding vindt u hieronder:

wijzigen e-mailadres ouder

Leerlingenraad zoekt leden

De leerlingenraad van de locatie Oosterstraat wil ook dit jaar weer actief aan de slag met van allerlei zaken die met de leerlingen te maken hebben. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, zijn ze op zoek naar een aantal nieuwe leden. Lees meer in onderstaande brief...

leerlingenraad

Schoolfotograaf

Dinsdag 16 en vrijdag 19 september komt de schoolfotograaf op school. In het hieronder te downloaden bestand is te lezen welke klas op welke dag en welk tijdstip op de foto gaat.

schoolfotograaf

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail