Cultuurstroom 1 brengt Zwanenmeer in Atlas Theater

Justyna: “Spannend, gaaf, en een hele eer dat we dat mochten!”

Afgelopen vrijdag hebben leerlingen cultuurstroom 1 hun kunsten mogen tonen aan hun familie in het Atlas theater. Na 6 weken hard werken tijdens de workshops dans en theater, konden ze eindelijk laten zien wat ze hadden geleerd. De workshops stonden in het teken van het Zwanenmeer. De leerlingen hadden hiervoor eerst zelf een voorstelling van dit prachtige balletstuk bezocht in december.

Lees verder voor een foto-impressie en een aantal reacties van de docent en leerlingen.

Lees meer: Cultuurstroom 1 brengt Zwanenmeer in Atlas Theater

Thijmen, Luna en Zonne op NK marathonschaatsen

Thijmen, Luna en Zonne op NK marathonschaatsen

Zaterdag 11 februari lieten onze schaatstalenten Thijmen Paardekoper (1 havo/vwo), Luna Jonkers (5 vwo) en Zonne Jonkers (3 vwo) zich bij de NK marathonschaatsen van hun beste kant zien. Thijmen werd Nederlands Kampioen bij de pupillen B. Luna veroverde de bronzen medaille bij de B-junioren dames. Zonne deed als 1e jaars mee bij de C-junioren dames en werd na een mooie race 29e. Wij zijn uiteraard trots op deze talenten en feliciteren hen van harte met hun resultaten.

Isa Zwart door in Idols

Dat wij veel muzikaal talent op school hebben, wisten we al. Eén van onze talenten is Isa Zwart uit 5 havo. Isa deed auditie voor Idols en is hiermee door naar de theaterronde die op 8 maart wordt uitgezonden. Isa, we zijn trots op je en wensen je veel succes!

1e serie verrijkingslessen afgesloten

1e serie verrijkingslessen afgesloten

62 groep 8 leerlingen van 17 scholen hebben vorige week bij ons op school met succes de verrijkingslessen afgesloten. De reacties waren erg positief. Zoals ook deze van de juf van Hanne en Sasja: 'Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke en leerzame lessen die Sasja en Hanne bij jullie hebben mogen volgen. Ze hebben genoten. En ik (Hanne en Sasja's juf) ook. De afsluiting was geweldig. Dank voor de goede zorgen en de leerzame tijd.' Carla Kooistra OBS De Wenteling. Zij heeft een verhaal en foto's over de afsluiting op haar klassenblog gezet.

Lees meer: 1e serie verrijkingslessen afgesloten

Schaatster Luna Jonkers Nederlands Kampioen massastart

Luna Jonkers uit vwo-5 deed 4 en 5 februari mee aan het Nederlands Kampioenschap allround voor de junioren B in Heerenveen. Luna reed de  500m, 1000m en 1500m. Op al deze afstanden behaalde ze een PR, maar ze wist zich met haar tijden helaas niet te plaatsen voor de 3 km. Als afsluiting was er een NK massastart over 9 rondes, waarbij Luna als eerste over de finish kwam. Wij feliciteren Luna van harte met deze prestatie!

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail