Examenstunt H5 en V6

De locatie Oosterstraat is op de laatste schooldag van H5 en V6 een legerbasis geworden. De troepen hebben de macht voor een dag overgenomen. 

Lees meer: Examenstunt H5 en V6

Veel roosterwijzigingen van 14 tot en met 18 april 2014

Veel roosterwijzigingen van 14 tot en met 18 april 2014

Het rooster zal in de week vóór Pasen nogal wat wijzigingen te zien geven. In die week zijn alle leerlingen van H4 en V5 op excursie naar Oostenrijk, Engeland, Frankrijk of Italië met ca. 25 docenten, van wie dus lessen uitvallen, ook lessen van klas 1, 2, 3, 4.

Lees meer: Veel roosterwijzigingen van 14 tot en met 18 april 2014

Ouderavond voor ouders leerlingen V4

Op 7 mei is er een ouderavond voor ouders van leerlingen van V4. Deze avond wordt gehouden in de kantine van het vwo-gebouw aan de Angelsloërdijk. Aanvang 19.30 uur. Het onderwerp is de rol van ouders bij de studiekeuze van hun kind.

Lees meer: Ouderavond voor ouders leerlingen V4

Vacatures deelmedezeggenschapsraad ouders

Vacatures deelmedezeggenschapsraad ouders

Voor de deelraad van het Esdal College, locatie Oosterstraat, wordt dit voor jaar de driejaarlijkse verkiezing gehouden. Bent u ouder van een leerling aan de locatie Oosterstraat en heeft u interesse om een rol te spelen in de deelmedezeggenschapsraad, dan kunt u via 'Lees meer' een document downloaden voor meer informatie.

Lees meer: Vacatures deelmedezeggenschapsraad ouders

Vera Oosterhuis naar Nederlandse Kampioenschappen

Ze is nog maar net terug van de European Cup Cadets uit Zagreb, maar afgelopen weekend ging judoka Vera Oosterhuis de strijd om de districtstitel alweer aan. Onze leerling uit 5 gymnasium heeft afgelopen weekend wederom laten zien dat ze in vorm is.

Lees meer: Vera Oosterhuis naar Nederlandse Kampioenschappen

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail