'Grease' in klas 1

'Grease' in klas 1

Afgelopen maandag was er een muzikaal project voor klas 1, met als thema: 'Grease'. Een impressie vindt u via de link hieronder:

Grease !

Projecten van excellente leerlingen groot succes

Projecten van excellente leerlingen groot succes

De leerlingen van E-klas 3 krijgen de lesstof in sommige vakken in projectvorm aangeboden. Dit blijkt een groot succes. De leerlingen ervaren het als leerzaam, creatief én plezierig; een combinatie die zorgt voor de uitdaging die het beste uit de E-leerlingen haalt.   

Zo hebben ze in de afgelopen weken voor Nederlands bord- en kaartspellen ontwikkeld. In deze spellen moesten ze de stof van grammatica en spelling verwerken. Deze week hebben ze de spellen, die bestonden uit Twister, kwartetten en diverse bordspellen, met elkaar gespeeld. Het was een groot succes; spelen en leren hebben ze met elkaar gecombineerd én ze waren bezig met hun eigen creaties. De spellen worden nu ook in andere klassen gebruikt. Een leuke manier om de stof nog even op een speelse, maar leerzame manier door te nemen voor de toets.

Verkeersmarkt klas 1

Verkeersmarkt klas 1

Onlangs is er voor klas 1 een verkeersmarkt georganiseerd. Veilig Bereikbaar Drenthe heeft 7 workshops georganiseerd, zoals 'de vrachtwagen met de dode hoek', 'de ambulance/ehbo', 'waarneming en gedrag', het blindenparcours, het fietsparcours en het alcoholparcours. Het was een leerzame en leuke dag, die hopelijk bijdraagt aan de veiligheid van de leerlingen.   

Afleveren bestelde gymkleding

Heb je gymkleding besteld bij Schuurman of via Heidi Terpstra? Deze kun je vrijdag 2 oktober tussen 12.00 en 13.15 uur afhalen in de mediatheek van de locatie Oosterstraat. Je moet contant betalen, dus vergeet niet om geld mee te nemen. Het shirt kost € 9 en het broekje kost € 11. 

Ouderavond klas 2

Ouderavond klas 2

Op maandag 5 oktober is er een ouderavond voor ouders/verzorgers van leerlingen in klas 2. De avond start om 19.30 uur (deur is open vanaf 19.15 uur) en zal om ongeveer 21.00 uur eindigen. Lees meer via de link hieronder:

pdfUitnodiging_ouderavond_klas_2.pdf

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail