Vacature voorzitter MEP

Vacature voorzitter MEP

Heb je genoten van het MEP en/of vind je dat de huidige vwo 4-leerlingen ook moeten kennissmaken met dit MEP? Kun je leidinggeven, ben je communicatief sterk en kun je anderen enthousiast maken? Zit je daarnaast in vwo 5, dan is de functie van commissievoorzitter geknipt voor jou!

Lees meer over de vacature in onderstaand document en geef je op voor 19 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdfVacature commissievoorzitter.pdf

 

Meedoen met Vara's Lagerhuis

Meedoen met Vara's Lagerhuis

Ben je een liefhebber van debatteren en zit je in havo 5 of vwo 6, dan kun je meedoen met Vara's Lagerhuis. Voor winnaars is er de gelegenheid om door te stromen naar het Lagerhuis op provincieniveau en later op landelijk niveau (bij de VARA). Bij de uiteindelijke overwinning is zelfs het Lagerhuis in Londen een optie. Vorig jaar was de hoofdprijs een bezoek aan de VErenigde Naties in New York.

Heb je interesse, lees de informatie in het onderstaand bijgevoegde bestand dan door en schrijf je vóór 19 september in bij meneer R.W. Brevoord, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Magister.

pdfonderweg naar het lagerhuis.pdf

 

 

Ouderavond vwo 4

Ouderavond vwo 4

Op woensdag 3 september is er een ouderavond voor de ouders/verzorgers van leerlingen in vwo 4 in de locatie Angelsloërdijk. Uw zoon of dochter heeft een uitnodiging meegekregen. U kunt de uitnodiging hieronder ook nog downloaden.

pdfouderavond_vwo_4_2014.pdf

 

Boeken

Mededeling voor leerlingen

Op woensdag 27 augustus is er spreekuur voor alle leerlingen van de 1e , 2e en 3e klassen over de boeken welke geleverd zijn door de Ruyter en Fanoy.
Op woensdag 3 september is er spreekuur voor alle leerlingen van H4, H5, V4, V5 en V6 over de boeken welke geleverd zijn door de Ruiter en Fanoy. 
Je kunt op dit spreekuur terecht om melding te maken van boeken die ernstige schade hebben (waterschade, beschreven of gescheurd) of boeken welke niet of verkeerd geleverd zijn.
Om een boete te voorkomen bij inlevering van de boeken aan het einde van het schooljaar is het belangrijk om schades aan boeken te melden.
Tijdstip op beide dagen: van 11:00 uur tot 14:00 uur.
Locatie: Oosterstraat, naast de mediatheek

Met vriendelijke groet,

L. M. Fakkert
Facilitair Manager

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Op de hoogte blijven van ons nieuws? Abonneer je hierop via de e-mail button onderaan deze pagina. 

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail