Kennismaking nieuwe brugklassers

Kennismaking nieuwe brugklassers

Op 15 juni jl. hebben de nieuwe brugklassers kennisgemaakt met docenten en mentoren van hun nieuwe school: Esdal College Oosterstraat. Via de link hieronder is een impressie te zien van deze dag:

 

https://youtu.be/7vIfVuOk66Y

Sportdag Ermerstrand

De sportdag van vrijdag 24 juni was weer supergezellig. Gelukkig werkte het weer ook mee! Een impressie van deze mooie dag is te vinden via de link hieronder:

Ella Albers in Het Pauperparadijs

Ella Albers uit 3 gymnasium speelt de komende tijd in "Het Pauperparadijs" in Veenhuizen. Het Pauperparadijs is een theaterspektakel over arm en rijk.

Hier vind je meer informatie over Het Pauperparadijs.

Uitslag examen havo vwo 2016

Via de links hieronder zie je de namen van de geslaagden. De (nog) niet-geslaagden zijn inmiddels telefonisch in kennis gesteld.

havo 5
vwo 6

Je kunt een ‘voorlopige cijferlijst’ komen halen op school in het Atrium tussen 19.00 en 19.30 uur vanavond, donderdag 16 juni. Tijdelijk, omdat ieder eerst nog kan deelnemen aan de herkansing om een cijfer te verbeteren. Officiële cijferlijsten zijn er pas op 1 of 8 juli bij de feestelijke diploma-uitreiking. Je hoeft geen ‘tijdelijke’ cijferlijst meer op te sturen naar DUO ten behoeve van loting of iets anders. Via school zijn de cijfers al verstuurd naar DUO.

Deelname aan herkansing dient schriftelijk aangevraagd te worden middels een volledig ingevuld formulier, uiterlijk vrijdag 17 juni 14.00 uur in te leveren bij E.J. Oosterbroek persoonlijk op school.

Neem van school vanavond zo’n formulier voor herkansing mee en kijk op de website voor afsluiten kluisjes (borg terug) en inleveren boeken.

De feestelijke diploma-uitreiking is op vrijdag 1 juli havo om 19.30 uur en op vrijdag 8 juli vwo om 15.30 uur.

VAN HARTE GEFELICITEERD en tot vanavond.

drs. E.J. Oosterbroek
secretaris examen HV

Afsluiting muziek

Afsluiting muziek

Donderdag 9 juni werd er in het Atrium gemusiceerd door de 1e, 2e  en de bovenbouw klassen die muziek als examenvak hebben. Vanaf het 3e uur werd er o.l.v. de muziekdocenten een afwisselend programma gebracht. Elke klas had middels een battle in de klas bepaald wie zich op deze dag in het Atrium mocht presenteren. Alle klassen hadden met mevrouw  Schuiling,  meneer Wiebing en mevrouw Braker een act voorbereid. Er kwam van alles voorbij, van a capella-zang tot een rockband. We hebben zelfs een DJ aan het werk gezien. Ook was er werk te zien van de HAVO-examenleerlingen tekenen. Kortom, veel talent op onze school!

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail