Ouderavond profielkeuze vwo3

Ouderavond profielkeuze vwo3

Beste ouders/verzorgers,

Op maandag 3 november is er een ouderavond die helemaal gewijd is aan de profielkeuze. Deze wordt gehouden in het atrium aan de Oosterstraat. De avond start op 19.30 uur.

Lees meer over deze ouderavond via onderstaande link:

pdfvwo3-ouderavond-profielkeuze.pdf

Diploma's Cambridge Engels uitgereikt

Diploma's Cambridge Engels uitgereikt

Op de locatie Oosterstraat vond gisteren de uitreiking van het diploma Cambridge Engels plaats. Dit jaar slaagden 19 leerlingen voor het examen. Bij de diplomauitreiking waren ook ouders/verzorgers en docenten aanwezig. Het Esdal College locatie Oosterstraat biedt al ruim 20 jaar een Cambridge course aan voor alle leerlingen uit vwo 5. De leerlingen oefenen extra met schrijven en spelen in het Engels. Met dit diploma beschikken de leerlingen over een diploma met internationale status. Dit betekent dat het diploma wordt erkend door universiteiten en bedrijven.

Lees meer: Diploma's Cambridge Engels uitgereikt

Aanmelden Esdal Vandaag

In september en oktober zijn wij begonnen met de algemene voorlichting over het voortgezet onderwijs aan leerlingen in groep 8 en hun ouders/verzorgers. Tijdens de algemene voorlichting hebben leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers al globaal kennis kunnen maken met het Esdal College. In november starten wij met Esdal Vandaag, dit zijn voorlichtingsavonden voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers.

Lees meer: Aanmelden Esdal Vandaag

Uitwisselingsstudente zoekt gastgezin

Met spoed gezocht: gastgezin voor Camille van 17, die op dit moment in Klijndijk woont en op het Esdal College zit. Lees meer over Camille via onderstaande link:

Camille zoekt gastgezin Emmen

Nieuws van de ouderraad

De ouderraad van het Esdal College Oosterstraat stimuleert verschillende activiteiten die bijdragen aan een goed schoolklimaat. Van het werk van de ouderraad vindt u op de website regelmatig een verslag. Via de link hieronder vindt u het verslag over de periode mei-september 2014.

nieuws ouderraad september 2014

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail