NIEUW: Esdal ABC

Vanaf het nieuwe schooljaar delen wij geen papieren schoolgidsen meer uit aan onze leerlingen. De schoolgids is vervangen door een digitaal ABC dat te vinden is op onze website. Het voordeel hiervan is dat je er heel gemakkelijk in kunt zoeken en dat je het altijd bij de hand hebt.

Elke locatie heeft een eigen ABC, dat te vinden is in de donkerblauwe balk op de website. 

Magister niet bereikbaar

Magister niet bereikbaar

I.v.m. de vakantie is Magister niet bereikbaar voor zowel leerlingen als ouders/verzorgers. In de loop van week 34 is Magister weer toegankelijk.

Rapporten ophalen

Rapporten ophalen

Aanstaande vrijdag, 3 juli, worden alle rapporten aan de leerlingen uitgereikt. In het schema dat hieronder te downloaden is, vindt u wanneer en waar de rapporten opgehaald kunnen worden.

pdfRapport_ophalen_14-15.pdf

Bea, Carmen en Lisa 2e bij NK Atletiek

Bea Timmer (locatie Boermarkeweg), Carmen Bruins (locatie Oosterhesselen) en Lisa Withagen (locatie Oosterstraat) zijn zondag 28 juni op het NK Atletiek met hun team tweede geworden op de 4x100 meter estafette. Met een tijd van 50:51 behaalden zij een nieuw clubrecord voor E.A.C. de Sperwers. Meiden, gefeliciteerd! Wij zijn trots op jullie.

LET OP: gymkleding via Intersport Schuurman

LET OP: gymkleding via Intersport Schuurman

Het Esdal T-shirt en sportbroekje dat je voor gymnastiek nodig hebt, kun je kopen bij Intersport Schuurman in Emmen. Binnenkort openen zij een nieuwe winkel aan het Noorderplein. Tot die tijd is de winkel aan de Monetpassage gesloten. De kleding is tijdelijk te bestellen en af te halen bij Schuurman Schoenen aan de Monetpassage 3 in Emmen. Bestellen kan ook bij Heidi Terpstra via 06-10280575 of 0591-653834.

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail