Rooster proefwerkweek klas 1, 2 en 3

Rooster proefwerkweek klas 1, 2 en 3

Donderdag 18 juni begint de proefwerkweek voor de brugklas. Klas twee en drie zijn dan al een dagje bezig met het maken van hun laatste proefwerken. Het rooster voor de proefwerkweek, die op dinsdag 23 juni weer eindigt, is hieronder te downloaden:

pdfproefwerkrooster-onderbouw.pdf

IRun2BFit - Rietplasloop

Zondag 10 mei vond de Rietplasloop plaats in Emmen. Tijdens deze loop renden leerlingen uit de sportklassen van de locatie Oosterstraat en een aantal sportieve docenten de 5 kilometer onder warme omstandigheden. Het was een gezellige loop, waarbij zeer goed gepresteerd werd!

Lees meer: IRun2BFit - Rietplasloop

Nieuws van de ouderraad

Het allernieuwste nieuws van de ouderraad kunt u via de link hieronder lezen:

Nieuws_ouderraad_Esdal_College_Oosterstraat_mei_2015

Pauline en Mathilde 2e bij Linnaeusprijs

Met hun profielwerkstuk “Alles over de tuinkers met een korreltje zout” hebben Pauline Boot en Mathilde Tjepkema, leerlingen uit vwo-6, de tweede prijs gewonnen bij de jaarlijkse Linnaeusprijs. De Linnaeusprijs is een stimuleringsprijs om de belangstelling voor de Plantenwetenschappen te verhogen onder vwo-leerlingen, zodat aan de grote vraag van het bedrijfsleven naar goed opgeleide plantenwetenschappers kan worden voldaan.

Lees meer: Pauline en Mathilde 2e bij Linnaeusprijs

Examentraining

Examentraining

De examentrainingen voor leerlingen uit havo 5 en vwo 6 vinden plaats in week 17 en 18. Het rooster krijgen de leerlingen via Magister.

Meer informatie is hieronder te vinden. 

Folder_examentraining_2015

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail