Ouderavond havo 4

Ouderavond havo 4

Op dinsdag 8 september is er een ouderavond voor ouders/verzorgers van leerlingen in havo 4. De avond start om 19.30 uur in het Atrium op de locatie Oosterstraat. De brief die uw zoon/dochter vorige week heeft meegekregen kunt u via de link hieronder bekijken.

pdfUitnodiging_ouderavond_havo_4_september_2015.pdf

Wij zien u graag op 8 september!

Mw. Y. Donkers, Dhr. E. Oosterbroek,

teamleiding havo

Schoolfotograaf

Schoolfotograaf

Op woensdag 9 september, woensdag 16 september en vrijdag 18 september komt de schoolfotograaf op school in de mediatheek.

Hieronder kun je zien op welke dag en in welk uur de foto van jou en je klas gemaakt zal worden.

pdfschoolfotograaf_sept._2015.pdf

Informatie over de rekentoets

Informatie over de rekentoets

Geachte ouders/verzorgers,

Per augustus 2010 is de Wet Referentieniveaus Nederlandse taal en rekenen van kracht geworden. Met ingang van schooljaar 2013-2014 moeten leerlingen in het voortgezet onderwijs laten zien of zij over het vereiste referentieniveau voor rekenen beschikken door het afleggen van een centraal ontwikkelde toets rekenen. Havo en vwo leerlingen moeten voldoen aan het referentieniveau 3F zoals vastgesteld door het SLO. Vanaf het invoeringsjaar 2013-2014 is voor iedere leerling in het VO deelname aan de rekentoets verplicht. 

Wat dit voor uw kind in havo 4 en 5, of vwo 5 en 6 betekent, kunt u lezen in de documenten die u hieronder kunt downloaden.

pdfRekentoets_2016_havo4_en__vwo5.pdf

pdfRekentoets_2016_havo5_en__vwo6.pdf

Ouderavonden vwo 5 en 6

Ouderavonden vwo 5 en 6

Op dinsdag 8 september is er een ouderavond voor ouders/verzorgers van leerlingen in vwo 5.

Op dinsdag 15 september is er ook een ouderavond, ditmaals voor ouders/verzorgers van leerlingen in vwo 6. Beide avonden starten om 19.30 uur en vinden plaats op de locatie Angelsloërdijk.

De brief met uitnodiging kunt u via de links hieronder bekijken.

pdfBrief-ouderavond-V5.pdf

pdfBrief-ouderavond-V6.pdf

Ouderavonden vwo 3 en 4

Ouderavonden vwo 3 en 4

Op woensdag 2 september organiseren we een informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen van vwo 4. Een soortgelijke avond wordt op 9 september georganiseerd voor ouders/verzorgers van vwo 3. Beide ouderavonden beginnen om 19.30 uur op de locatie Oosterstraat. Meer details vindt u in de uitnodigingen die u hieronder kunt downloaden.

pdfuitnodiging_ouderavond_vwo_3_2015.pdf

pdfuitnodiging_ouderavond_vwo_4_2015.pdf

Ik zie u graag op 2 of 9 september!

J. Heyse,

teamleider vwo 3 en 4

Chromebook voor klas 1 en 2!

De meerderheid van de 1e en 2e klassers op het Esdal College hebben de afgelopen week een Chromebook in ontvangst genomen. De leerlingen krijgen hun lesstof deels via de Chromebooks aangereikt. Daarnaast wordt er ook nog uit boeken gewerkt. De docent is en blijft de spil en de motivator in het geheel. De Chromebooks worden zowel op school als thuis gebruikt. Voor de Chromebooks hoeft geen eigen bijdrage te worden betaald.

Lees meer: Chromebook voor klas 1 en 2!

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail