Fijne feestdagen!

Het personeel en de leerlingen van het Esdal College wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Het ontwerp voor onze kerstkaart is dit jaar gemaakt door Joost Pennings uit klas V6D. 

Lees meer: Fijne feestdagen!

Meld je aan voor de MEP-week!

Meld je aan voor de MEP-week!

Beste V4-leerling,

Je hebt ze waarschijnlijk al zien hangen in school: de posters voor het MEP (Model European Parliament). Deze posters zijn voor jullie bedoeld, want de leukste week van het schooljaar komt er weer aan: de MEP-week (week 11)! 

Lees meer over deze bijzondere week, die uiteindelijk kan leiden tot het meedoen in de Europese Rondes, waarin je met mensen in andere landen gaat debatteren. Er kunnen maar 50 leerlingen meedoen, dus wees snel en ondersteun je wens om mee te doen met een goede motivatie!

mepaanmeldingsbrief 2015

Stem op Coqo!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Coqo Hendriks en ik zit op dit moment in vwo 5. Ik doe mee aan de TMO Business Battle, waarbij ik een studiebeurs van 30.000 euro kan winnen. Na twee opdrachten gemaakt te hebben, sta ik nu op een gedeelde 7e plek, van de 50 deelnemers. Alleen de beste vier komen in de finale. Om extra punten te winnen, kan ik de publieksprijs winnen waar jullie mij bij kunnen helpen!

Stem via de volgende link op mijn concept (onder 'Coqo Hendriks'): http://tmo.fb-apps.nl

Ik hoop dat ik door jullie stemmen kans maak op die finaleplaats en dus die studiebeurs win! Heel erg bedankt alvast voor het stemmen!

Groetjes,
Coqo

Basketbalclinic sportklas

Basketbalclinic sportklas

Donderdag 11 december hebben de sportklassen van het Esdal locatie Oosterstraat een vasketbalclinic gehad. Het was erg leuk en leerzaam.

Gymnasiumproject - Leonardo Da Vinci

De laatste week van het jaar is er traditiegetrouw een gymnasiumproject. Dit jaar vindt het project plaats op 16, 17 en 18 december. De gymnasium-leerlingen en de leerlingen uit klas 2E(excellent) zullen op creatieve en leerzame wijze bezig zijn met activiteiten rondom Leonardo Da Vinci en de bijbehorende renaissance-tijd. Het zal gaan over muziek, over ontdekkingen die Leonardo deed als het gaat om vliegen, maar ook over de grote kunstenaar die hij was, over fresco's maken, over bijzondere vormen en niet te vergeten over de gulden snede.

Lees meer: Gymnasiumproject - Leonardo Da Vinci

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail