Dierentuin excursie klas 1

Dierentuin excursie klas 1

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn onze brugklassen naar Wildlands geweest met biologie.
Het ontdekken van de verschillende werelddelen stond deze dag centraal.
Naast een ontdekkingstocht kregen de leerlingen een rondleiding, een kijkje achter de schermen en een workshop “Eten en gegeten worden”.
Daarnaast zijn de leerlingen bezig geweest met het uitvoeren van opdrachten via een interactieve app, die door de sectie biologie is gemaakt.

Het was een leuke en zeker leerzame dag.

Aangepast rooster wegens excursies

In week 15 zijn de voorexamenklassen op excursie naar het buitenland. Omdat ook veel docenten als begeleiders meegaan, valt er een flink aantal lessen uit. Daarom hebben de leerlingen in week 15 een aangepast rooster. Op vrijdag 7 april wordt het gewijzigde rooster van de hele week gepubliceerd.
 
De schoolleiding

Cultuurstroom 1 en 2 film Zwanenmeer en Prins Igor

Bekijk hieronder de voorstellingen terug van cultuurstroom 1 en 2:  

Film culturele avond

Dinsdagavond 21 maart was de culturele avond. Zowel leerlingen als docenten hebben hun uiterste best gedaan om er een geweldige voorstelling van te maken. Of dat gelukt is kunt u hieronder zelf zien!

4 mijl van Emmen

4 mijl van Emmen

Zondag 2 april deed onze locatie Oosterstraat met 290 deelnemers (brugklassen, sportstromen leerjaar 2 & 3 en 19 docenten) mee aan de '4 mijl van Emmen'. Wij zijn super trots op iedereen die mee heeft gedaan!

Klik op 'Lees meer' voor een filmpje en foto's. De meeste Esdallers zijn te herkennen aan hun felblauwe shirt met Esdal College logo of een paars, rood of donkerblauw sportstroomshirt.

Lees meer: 4 mijl van Emmen

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail