Uitwisselingsstudente zoekt gastgezin

Met spoed gezocht: gastgezin voor Camille van 17, die op dit moment in Klijndijk woont en op het Esdal College zit. Lees meer over Camille via onderstaande link:

Camille zoekt gastgezin Emmen

Praatjesmakers gezocht

Het Glazen Huis Emmen zoekt ook dit jaar weer DJ's om verschillende programma's op een leuke manier te presenteren en natuurlijk om veel plaatjes aan elkaar te praten. Denk jij dat jij dat wel kunt? Geef je dan op, vóór 10 oktober, bij mevrouw Schonewille, mevrouw Jager of mevrouw Sweers!

Nieuws van de ouderraad

De ouderraad van het Esdal College Oosterstraat stimuleert verschillende activiteiten die bijdragen aan een goed schoolklimaat. Van het werk van de ouderraad vindt u op de website regelmatig een verslag. Via de link hieronder vindt u het verslag over de periode mei-september 2014.

nieuws ouderraad september 2014

Esdal Got Talent!

Esdal Got Talent!

Hoi leerlingen van het Esdal! De posters hangen alweer een tijdje voor 'Esdal Got Talent' en we willen jullie eraan herinneren dat het aanmelden nog stééds kan, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door middel van een aanmeldingsbriefje dat je in de EGT-box (bij de conciërge) stopt.

Deze talentenjacht is toegankelijk voor de leerlingen van álle Esdal-locaties! Aanmelden kan nog tot 30 september dus wees er snel bij! Hopelijk tot bij de audities.

Het EGT-team

Maak jij dit jaar onze kerstkaart?

Ben jij creatief en vind je het leuk om dit jaar onze kerstkaart te maken? Doe dan mee en maak kans op een bioscooparrangement voor jou en je vrienden!

Lees meer: Maak jij dit jaar onze kerstkaart?

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: feed-image e-mail