Rooster centraal schriftelijke examens 2018

De schoolexamens staan voor de deur. Via de Esdalmail en Magister krijg je de indeling toegezonden. Klik op: pdfRooster_examen_2018.pdf voor meer informatie.

Schoolvoetbal week 16

In week 16 is het weer tijd voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Ook onze school wordt hierbij vertegenwoordigd door diverse teams. 

op de website http://vo.schoolvoetbalemmen.nl/ vinden jullie de speeldata en tijden van de wedstrijden

Esdal Vakcollege Emmen haalt €1600 op voor Het Vergeten Kind

De afgelopen maanden stond het Esdal Vakcollege Emmen in het teken van stichting ‘Het Vergeten Kind’. Ieder jaar zetten de leerlingen en medewerkers van onze locaties zich in voor een zelfgekozen goed doel. Het Esdal Vakcollege Emmen koos dit jaar op initiatief van de leerlingenraad voor Het Vergeten Kind. Met o.a. een sponsorloop en het nieuwjaarsgala werd €1600 opgehaald. Donderdag 12 april overhandigde Jonnick Meijer, de leerling die het meeste geld inzamelde, een cheque aan de locatiedirecteur meneerBenes. Hij zal zorgen dat het bedrag wordt overgemaakt aan stichting Het Vergeten Kind.

Lees meer: Esdal Vakcollege Emmen haalt €1600 op voor Het Vergeten Kind

Veel succes met jullie praktijkexamens

Deze week zijn op het Esdal Vakcollege Emmen de  CSPE's, oftewel de Praktijkexamens voor onze examenkandidaten van start gegaan.

Lees meer: Veel succes met jullie praktijkexamens

Vmbo techniek voor de vakmensen van morgen

Tijdens de week van de techniek zijn onze 4e jaars leerlingen van de vakrichting Mobiliteit & Transport onder andere op bedrijfsbezoek geweest bij Autoschade Oranjedorp. Dit schadeherstelbedrijf ziet in de vmbo-ers van nu de vakmensen van morgen 

Lees meer: Vmbo techniek voor de vakmensen van morgen

Burgemeester van Oosterhout opent ¨week van het geld¨

Woensdag 14 maart hebben de leerlingen van klas 3 gastlessen gevolgd in het kader van de week van het geld. 

Lees meer: Burgemeester van Oosterhout opent ¨week van het geld¨

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail