Esdal NieuwsFAQ

Danique voorleeskampioen Esdal College

Danique voorleeskampioen Esdal College

Op donderdag 5 maart hebben Lotte, Bo, Chénoa, Sanne, Noah, Mark, Kim, Fleur, Danique en Ferdy van het Junior College hun beste beentje voorgezet om voorleeskampioen van het Esdal College te worden. In samenwerking met de bibliotheek werd dit jaar voor de tiende keer de voorleeswedstrijd voor brugklassers georganiseerd.

In het kader van dit jubileum kwam niemand minder dan burgemeester van Oosterhout de leerlingen aanmoedigen en had hij samen met Nicole Stiekema van de bibliotheek en mevrouw Schotanus van het Esdal College de moeilijke taak om uit al deze toppers een winnaar te kiezen.

Uiteindelijk kwam Danique van Sauers uit 1P3 als beste voorlezer uit de bus. Onder groot applaus van ouders, opa’s en oma’s en vele andere belangstellenden ontvingen alle deelnemers een boek, een oorkonde en een cadeaubon. Als klap op de vuurpijl mogen Danique en een aantal vriendinnen binnenkort lunchen met de burgemeester op het gemeentehuis en heeft hij toegezegd dat hij Danique nog van een paar goede tips zal voorzien, zodat ze in april goed voorbereid kan deelnemen aan de provinciale voorleeswedstrijd in Coevorden. We wensen Danique bij deze alvast veel succes!