Onlangs hebben ouders/verzorgers een e-mail ontvangen met het verzoek om de vrijwillige ouderbijdrage van €50,00 te betalen. Deze bijdrage is bestemd voor het dekken van kosten waarvoor we als school geen bekostiging van de rijksoverheid ontvangen. In deze e-mail staat een link naar WIS, het betaalportaal voor ouders/verzorgers.

U kunt in WIS de kosten die u wenst te betalen aanvinken en vervolgens kiest u voor “Volgende”
vrijwillige ouderbijdrage 1

U kunt dan kiezen voor betaling via iDEAL of overboeking. In dat laatste geval maakt u het bedrag zelf over. Mocht u maar een deel of niets willen betalen, dan verzoeken wij u toch naar het betaalportaal WIS te gaan en zonder artikelen aan te vinken te kiezen voor “Niets facturen”. Zo voorkomt u dat u een herinnering ontvangt.

vrijwillige 2

Meest gestelde vragen
U vindt hier een overzicht met de meest gestelde vragen.

Overige kosten die u kunt verwachten dit schooljaar
Als u wilt weten welke kosten u dit schooljaar verder kunt verwachten, ga dan via het Esdal ABC van de locatie waar uw zoon/dochter naar toe gaat naar het artikel over de schoolkosten/ouderbijdrage.

Overige vragen
Mocht u toch nog vragen hebben, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!