Cultuurtraject, Kunstvakken 1/ CKV voorstelling Weltmeister

Aanstaande donderdagavond 19 september gaan de leerlingen van de cultuurstromen en de leerlingen van klas 3 naar de voorstelling Weltmeister in het Atlas Theater. De voorstelling speelt zich af in 1974 bij een pompstation aan de grens bij Schoonebeek en er wordt vooruitgeblikt naar de toekomst. De leerlingen zijn om 18.45 uur aanwezig op het plein voor het Atlas Theater en worden vervolgens in groepen opgehaald door medewerkers van het theater. Ze komen dan eerst terecht in een discotheek uit de jaren 70. De leerlingen van de cultuurstromen hebben de versieringen voor deze disco gemaakt. Na dit discobezoek gaan de leerlingen de zaal in en volgt de voorstelling. Deze duurt tot 21.30 uur.

Lees meer: Cultuurtraject, Kunstvakken 1/ CKV voorstelling Weltmeister

Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk en heeft u een lager inkomen? Dan kan het zijn dat hij of zij gebruik kan maken van gratis huiswerkbegeleiding. Onze locaties Boermarkeweg en Oosterstraat doen namelijk mee aan een pilot van de gemeente Emmen. De huiswerkbegeleiding wordt betaald met een subsidie van de gemeente Emmen en kost u dus geen geld.

Lees meer: Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Ermerstrand 2019

De introductiedag voor onze nieuwe leerlingen op Ermerstrand was zeer geslaagd. Het was prachtig weer en de watertemperatuur was aangenaam. De leerlingen hebben drie onderdelen afgewerkt: waterskiƫn, bubbelvoetbal en archery shoot-out. Het stond niet op het programma, maar de leerlingen maakten gretig gebruik van de mogelijkheid om te zwemmen.

Lees meer: Ermerstrand 2019

Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie. U kunt ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 
Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken.