Opening Regenboogweek op het Esdal College in Borger

In samenwerking met de gemeente Borger-Odoorn is maandag 8 oktober op het Esdal College Borger de Regenboogweek feestelijk geopend.  Voor de entree van de school is door leerlingen van klas 1 het regenboogzebrapad geschilderd; de verf werd cadeau gedaan door Hubo Borger.

Lees meer: Opening Regenboogweek op het Esdal College in Borger

Olympic Moves 2018-2019

Vorig jaar was een heel sportief jaar; we zijn met bijna 200 leerlingen van alle Esdallocaties in verschillende teams en met verschillende sporten de strijd aangegaan om een plek te veroveren in de School Finals van Olympic Moves.

Ook dit jaar doen we weer mee. Schrijf je dus snel in via deze link.

Voor vragen kun je altijd bij een sportdocent terecht.

StukTV bouwt samen met leerlingen kartbaan in school

Vlak voor de zomervakantie hebben de mannen van StukTV een bezoek gebracht aan onze school. Zij waren daar in het kader van School Takeover. Daarbij mogen leerlingen één dag de baas zijn op school. Klas 1B had een heel wild idee: EEN KARTBAAN! En dat gebeurde...

In de video is te zien hoe de leerlingen samen met de presentatoren Giel, Thomas & Stefan een kartbaan aanleggen en daarna diverse rondes rijden dwars door de school. 

Examenstunt klas 4: water!!!!

De examenstunt van klas 4 zit er weer op. En het was dit jaar wel een gedenkwaardige stunt! Want water was het thema.

Zo’n 80 % van de leerlingen ging doorweekt naar huis, maar ja met dit weer was dat ook niet zo’n probleem.

Lees meer: Examenstunt klas 4: water!!!!

Scholenvoetbaltoernooi

Een team leerlingen heeft op dinsdag 17 april meegedaan aan het scholenvoetbaltoernooi in Emmen. Ouders reden mee en waren erbij om het team aan te moedigen. Ouders, bedankt voor jullie hulp!

Er moesten twee wedstrijden in de voorronde worden gespeeld. De winnaar in de poule zou dan op vrijdag weer moeten spelen in de eindronde. Helaas is dat voor ons team niet gelukt, want de eerste wedstrijd eindigde in een gelijk spel, terwijl de tweede werd verloren.

Lees meer: Scholenvoetbaltoernooi

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail