Trajectgroep

Trajectgroep

In de Trajectgroep worden leerlingen begeleid die wat extra hulp nodig hebben naast de basisvoorziening die de school biedt. Deze extra hulp wordt geboden vanuit de Dugout, een vaste ruimte in de school. Binnen onze school doet iedereen mee, maar soms heb je wat extra hulp, een time-out of gewoon een rustig en veilig plekje nodig. Voor die leerlingen is er de Dugout.

Voor wie?
Voor leerlingen die het lastig vinden om weerstand te bieden aan allerlei prikkels, slimme plannen te maken, om te gaan met verandering, actief hun geheugen te gebruiken, inzicht te hebben in hun eigen gedrag en houding en goed om te gaan met emoties.

Begeleiding op maat
Samen maken we een plan om jouw doel te bereiken. Hierin kan staan dat je regelmatig korte gesprekjes hebt met je persoonlijke begeleider, je huiswerk beter leert plannen of dit samen gaat maken, je een Dugout-pas mag gebruiken als je dat even nodig vindt, een extra training gaat volgen of tijdens de pauzes je broodje gaat eten in de Dugout.
Het is jouw plan en dat wordt na een afgesproken periode besproken en eventueel aangepast.

Talentbegeleiding

Talentbegeleiding

Haal het beste uit jezelf en jouw talent!
Wij vinden het belangrijk dat jij je talenten kunt ontwikkelen. Ben jij een uitblinker op het gebied van sport, muziek of kunst? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor talentbegeleiding.

Dit houdt in dat:
- je een begeleider krijgt,
- je les- en toetsrooster kunnen worden aangepast,
- je aan trainingen en wedstrijden mee kunt doen,
- wij je helpen om je studie en je sport, muziek of kunst goed op elkaar af te stemmen.

Van jou wordt verwacht dat je goed scoort in je studie én bij je sport-/cultuuractiviteit.

Wie is wie

Wie is wie

 

Naam     code functie/vak e-mail
Dhr.   Abbingh gab bb-coordinator, bi, ak, examen secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. Van Baekel jbk teamleider, Ne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Bakker mb1 docent Junior College, Ne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Elferink   locatiedirecteur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Bus   rt/ Dugout Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Fledderus rfl ob-coördinator, wi, docent Junior College Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Greveling bgr lo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Hessels che d&p/bio/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
        zorgcoördinator  
Mevr.   Kuijer aku docent Junior College Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Lewis nle ma, gs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Nahumury hna wi Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Panday mpa En Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Pentinga gpe docent Junior College Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Plug npu Fr Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Schipper esc te/hv Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Schlimbach rsb Du Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Swart rsw En Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Veenstra pve ec,d&p Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. Van de Vendel hve Ns,nask 1 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. Ten Vergert jvr Ne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Visser jvi tn, d&p Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Welleweerd   gs, ma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Westers mwe decaan, d&p, ak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Zomer hzo nask 2 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Blonk   onderwijsassistent Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Dijkstra   ICT- medewerker, systeembeheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr.   Stavast   administratief medewerker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Van der Zee   conciërge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr.   Huijgens   vrijwilliger  
Dhr.   Hadders   schoonmaak  

Subcategorieën

 • Nieuws (Borger)
 • Onze school (Borger)
 • Begeleiding (Borger)
 • Activiteiten (Borger)
 • Leerlingen (Borger)
 • Ouders (Borger)
 • Esdal ABC Borger

  De papieren schoolgids is vervangen door een digitaal ABC. Het voordeel hiervan is dat je er heel gemakkelijk in kunt zoeken en dat je het altijd bij de hand hebt.

  Hoe het werkt
  Elke locatie heeft een eigen ABC, dat te vinden is in de donkerblauwe balk op de website. De onderwerpen zijn gerangschikt op alfabetische volgorde. Om te zoeken binnen het ABC, ga je in het zoekveld rechtsboven staan en typ je een onderwerp in.

  Kun je een onderwerp niet vinden, laat ons dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij gaan dan kijken of we een zoekwoord aan een bestaand onderwerp kunnen toevoegen of dat er misschien een onderwerp moet worden toegevoegd.

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail