Esdal NieuwsFAQ

Esdal Pancake Challenge: bedankt!

Esdal Pancake Challenge: bedankt!

Overweldigend en hartverwarmend! Wat hebben er gisteren veel leerlingen en medewerkers meegedaan aan de Esdal Pancake Challenge! Mega veel pakken bloem, mix, liters melk en vele liters olie of pakken boter zijn er verwerkt. Buren, opa’s en oma’s, andere ouderen, verzorgingshuizen, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, supermarktmedewerkers, alleenstaanden, de bakker, de hele straat, mantelzorgers, een distributiecentrum, buurtzorg, huisartsenpraktijken, politie, brandweer, ziekenhuismedewerkers, juffen van de oude basisschool, mentoren, ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, zorgverleners, politici etc. werden verrast met eigen gebakken pannenkoeken met een lief kaartje. Sommige leerlingen hebben zelfs een sponsor gevonden. Het hart van onze leerlingen en medewerkers zit op de juiste plaats!

Iedereen die heeft meegedaan, heel erg bedankt voor je deelname!

Op dit moment zijn we alle foto’s en filmpjes aan het uitzoeken. Bedankt voor het insturen! We maken zo snel mogelijk de winnaars van het pannenkoekenpakket en de taart bekend.

Heb jij nu een bijzonder recept of aparte topping gebruikt, laat dit dan vooral via Facebook nog weten aan Professor Pannenkoek.