Esdal NieuwsFAQ

Esmee schrijft eigen boek

Esmee schrijft eigen boek

Esmee Oost, vierdeklasser op onze locatie Klazienaveen, heeft een eigen boek geschreven! Haar boek ‘Sinds ik je voor het eerst zag’ komt binnenkort uit.

Esmee: “Ik heb de tienerroman ‘Sinds ik je voor het eerst zag’ geschreven. Claire lijkt nog verliefd op haar ex Mason te zijn, totdat er een virus heerst in het land waardoor het er niet makkelijker op wordt. Als het schoolreisje naar Parijs waar iedereen op wacht, ook op het punt staat om afgeblazen te worden breekt er paniek uit. Komt Claire nog wel bij Mason? Eindigt hun romantiek bij de Eiffeltoren? Je leest het in ‘Sinds ik je voor het eerst zag!’
Ik heb dit boek geschreven omdat ik inspiratie haalde uit de coronacrisis. Wat als je verliefd raakt in deze onzekere tijd? Ik schrijf mijn hele leven al romantische korte verhaaltjes en deze breidde uit tot een echt boek! Ook maak ik mijn eigen illustraties in het boek. En heb ik een eigen website waarin ik updates over mijn boek en andere verhalen bijhoudt. Als het je leuk lijkt, kan je me daarop volgen: esmeeoost.auteursblog.nl
Esmee, we zijn heel trots op je en wensen je heel veel succes met de verkoop van je boek en je loopbaan als schrijver!