Esdal NieuwsFAQ

Boeken en digitale leermiddelen

Boeken en digitale leermiddelen worden door de school betaald. Voor leerlingen zijn ze dus gratis, maar ze blijven eigendom van de school. Aan het eind van het schooljaar moeten de meeste boeken weer worden ingeleverd. De leerlingen zorgen er daarom voor dat ze goed en voorzichtig met de leermiddelen omgaan.

De boeken worden geleverd door Van Dijk Educatie. Bij problemen met de boeken kunt u terecht in de PKO (persoonlijke klantomgeving) op de website MijnVandijk.nl, middels een eigen account. Het account kunt u activeren met het klantnummer en de postcode in het blok ‘Heeft school voor jou besteld?’. Belangrijk is dat de boeken bij ontvangst gecontroleerd worden.

Voor vragen en onduidelijkheden kunt u terecht bij de klantenservice van Van Dijk op telefoonnummer 088-2030303. Naleveringen geschieden via de mediatheek aan de Oosterstraat. De leerling kan zelf regelmatig binnenlopen om te kijken of zijn/haar boeken al geleverd zijn.

Als een leerling een boek verliest, wordt deze opnieuw geleverd. Daar zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Van Dijk Educatie controleert aan het einde van het schooljaar de staat van de boeken. Indien nodig wordt er een schadevergoeding in rekening gebracht.