Esdal NieuwsFAQ

FF bijkletsen afgelast, maar..

FF bijkletsen afgelast, maar..

Jammer genoeg kan het ‘FF bijkletsen’ de komende tijd niet door gaan. Maar… de dames van Level Up & Andes zijn wel bereikbaar😃

Marlou (0651499530): maandag tm donderdag bereikbaar
Jill (0630309546): woensdag bereikbaar
Belize (0651167338) maandag tm donderdag bereikbaar

Jongerenwerk Andes
Je hebt ons misschien al eens voorbij zien komen in de pauze op school of op straat. Wij zijn Marlou en Jill en wij zijn jongerenwerkers in de gemeente Borger-Odoorn. Onze taak is om het hier zo leuk en aangenaam mogelijk voor de jongeren te maken en te houden. We maken graag een praatje met jullie om te weten hoe het met jullie gaat. Ook kunnen we ondersteunen in ideeën voor activiteiten die jullie hebben of zijn we er om vragen te beantwoorden over verschillende onderwerpen. Dus hebben jullie een idee of een vraag?: laat het ons vooral weten!

Level Up Drenthe
De jongerencoaches van LevelUp bieden coaching voor jongeren door jongeren. Heel belangrijk is dat je jezelf mag zijn. Zelfredzaamheid, eigen kracht en persoonlijke groei staan centraal. De coaches zijn zelf jongeren en weten uit eigen ervaring hoe het is om bijvoorbeeld vast te lopen op school, niet lekker in je vel te zitten of hoe lastig het is om allerlei praktisch zaken te regelen.

Wat kunnen wij bieden:

LevelUp coacht jongeren tussen de 12 en 27 jaar uit de gemeenten Borger-Odoorn en Emmen. We helpen met vragen op het gebied van school, werk, praktische zaken en persoonlijke problemen. Jij bepaalt zelf wie je als coach wilt, waar en wanneer je afspreekt Dit kan bijvoorbeeld op school, thuis of in het centrum of op een andere plek. De coaching is helemaal gratis.