Esdal NieuwsFAQ

Innofuture: proef de toekomst bij het Esdal College

Innofuture: proef de toekomst bij het Esdal College

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari is de vierde editie van Innofuture in Emmen, een groot techniekevenement waar op een speelse manier techniek en innovatie tot leven komen. Ook het Esdal College is aanwezig met de stand ‘Esdal Experience’. Bezoekers kunnen er een culinaire uitdaging aangaan en hiermee wel heel letterlijk de toekomst proeven. Als beloning ontvangen zij een keycord, waarmee zij aan iedereen kunnen laten zien dat ze de uitdaging hebben volbracht.

Zeg je Esdal College, dan zeg je kunst en cultuur. Het Esdal Theater op de Esdal Campus Emmen is dé plek waar leerlingen aan de slag gaan met toneel, drama, muziek en theatertechniek. Niet alleen voor, maar ook achter de knoppen. Ook hiermee kun je kennismaken tijdens Innofuture. Verder kun je in de stand van het Esdal College met VR de innovatieve ontwikkelingen in de wereld van techniek ervaren. Kortom: proeven aan de toekomst.

Innofuture vindt plaats op 10 en 11 februari in de oude busremise in Emmen. De scholendag op 10 februari is gereserveerd voor leerlingen van klas 1 van de VO-scholen in Emmen en Ter Apel. Op 11 februari is Innofuture voor iedereen (gratis) toegankelijk.