Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk en heeft u een lager inkomen? Dan kan het zijn dat hij of zij gebruik kan maken van gratis huiswerkbegeleiding. Onze locaties Boermarkeweg, Oosterstraat en Klazienaveen draaien namelijk een pilot met de gemeente Emmen, in samenwerking met huiswerkinstituut Educatie Plus. De huiswerkbegeleiding wordt betaald met een subsidie van de gemeente Emmen en kost dus geen geld.

Lees meer: Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Voorleeswedstrijd 2019

Voorleeswedstrijd 2019

De afgelopen periode hebben alle eerste klassen van het Esdal College Klazienaveen aandacht besteed aan de nationale voorleeswedstrijd. Elke klas heeft 2 leerlingen benoemd tot klassen winnaars en deze winnaars hebben donderdagavond (7 maart 2019) deelgenomen aan de voorleeswedstrijd in de bibliotheek.

Lees meer: Voorleeswedstrijd 2019

Filmproject klas 3

Filmproject klas 3

Op donderdag 28 februari konden ruim driehonderd ouders en leerlingen van klas 3 van het Esdal College Klazienaveen en Esdal College Weerdingerstraat genieten van de resultaten van het filmproject dat ze onlangs op de scholen hebben gehad in Kinepolis in Emmen. In navolging van de echte Oscars, werden de zogeheten Escars van het Esdal uitgereikt.

Lees meer: Filmproject klas 3