Verhalencompetitie 2019

Verhalencompetitie 2019
Een aantal weken geleden hebben onze leerlingen meegedaan aan een Verhalencompetitie. Deze week heeft Jarno Braam, leerling uit 2BK4, bericht ontvangen dat hij genomineerd is als winnaar van de Verhalencompetitie Nederlands van Randstad Onderwijs 2019.

Lees meer: Verhalencompetitie 2019

Schoolvoetbal 2019

Esdal College Klazienaveen heeft het supergoed gedaan tijdens het schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Emmen. Van de 6 categorieën is maar liefst drie keer de hoofdprijs binnen gehaald. Meisjes klas 1, meisjes klas3 en jongens klas3 waren in de diverse finales te sterk voor hun tegenstanders en gingen met de eerste prijs naar huis.

Lees meer: Schoolvoetbal 2019

Performance Types op het Esdal College Klazienaveen

Performance Types op het Esdal College Klazienaveen

Benieuwd hoe wij aansluiten bij de natuurlijke voorkeuren van leerlingen en medewerkers?
Performance Types

Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk en heeft u een lager inkomen? Dan kan het zijn dat hij of zij gebruik kan maken van gratis huiswerkbegeleiding. Onze locaties Boermarkeweg, Oosterstraat en Klazienaveen draaien namelijk een pilot met de gemeente Emmen, in samenwerking met huiswerkinstituut Educatie Plus. De huiswerkbegeleiding wordt betaald met een subsidie van de gemeente Emmen en kost dus geen geld.

Lees meer: Pilot gratis huiswerkbegeleiding

Voorleeswedstrijd 2019

Voorleeswedstrijd 2019

De afgelopen periode hebben alle eerste klassen van het Esdal College Klazienaveen aandacht besteed aan de nationale voorleeswedstrijd. Elke klas heeft 2 leerlingen benoemd tot klassen winnaars en deze winnaars hebben donderdagavond (7 maart 2019) deelgenomen aan de voorleeswedstrijd in de bibliotheek.

Lees meer: Voorleeswedstrijd 2019

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail