Esdal NieuwsFAQ

Level Up Drenthe

Level Up Drenthe

Wie zijn wij:

De jongerencoaches van LevelUp bieden coaching voor jongeren door jongeren. Heel belangrijk is dat je jezelf mag zijn. Zelfredzaamheid, eigen kracht en persoonlijke groei staan centraal. De coaches zijn zelf jongeren en weten uit eigen ervaring hoe het is om bijvoorbeeld vast te lopen op school, niet lekker in je vel te zitten of hoe lastig het is om allerlei praktisch zaken te regelen.

Op de flyer en op de website: www.levelupdrenthe.nl kun je meer informatie vinden over de coaches!

Wat kunnen wij bieden:

LevelUp coacht jongeren tussen de 12 en 27 jaar uit de gemeenten Borger-Odoorn en Emmen. We helpen met vragen op het gebied van school, werk, praktische zaken en persoonlijke problemen. Jij bepaalt zelf wie je als coach wilt, waar en wanneer je afspreekt Dit kan bijvoorbeeld op school, thuis of in het centrum of op een andere plek. De coaching is helemaal gratis.

Wat kun je van ons verwachten:

Een jongerencoach van LevelUp heeft oprechte aandacht voor jou, stelt vragen, inspireert, motiveert, kijkt en denkt mee en kan je daarmee verder helpen. Het doel is om je weer in jezelf te laten geloven en vertrouwen te laten krijgen in een positieve toekomst vol mogelijkheden.