Het Esdal College verbindt
Het Esdal College is een openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met zes locaties. Iedere locatie heeft haar eigen cultuur, studierichtingen en bijzonderheden. Het Esdal College verbindt leerlingen, ouders, medewerkers, bedrijfsleven, toeleverende en afnemende scholen met elkaar. Dit betekent dat wij ons onderwijs laten aansluiten op de interesses en mogelijkheden van onze leerlingen en medewerkers. Verbinden betekent ook in alle openheid met elkaar spreken over elkaars wensen en functioneren. Elkaars mening en achtergrond serieus nemen en respecteren, zodat een school ontstaat waaraan iedereen zich graag verbindt!

Docenten
Werken bij het Esdal College is leerlingen laten ervaren dat het leuk is om kennis te verwerven. Is jezelf inspireren door het bijhouden van je kennis en het aanbieden van diverse leervormen aan leerlingen zodat ook de leerlingen geïnspireerd worden om te gaan leren. Sluit dit aan bij jouw wensen en ideeën als docent en lijkt het je leuk om hieraan een bijdrage te mogen en kunnen leveren, kijk dan hieronder bij de knop 'vacatures docenten/open sollicitatie' voor de openstaande docentvacatures.

vacatures open sollicitatie

Directie/onderwijsondersteunend personeel
Ben je op zoek naar een functie binnen de directie of het onderwijsondersteunend personeel, dan vind je die – als ze er zijn – bovenaan deze pagina. Solliciteren via de knop 'vacatures/open sollicitatie' heeft dan geen zin.