Nieuws en mededelingen

Tijdens de jaarlijkse CKV-dag zijn er leuke foto's gemaakt, deze zijn te zien op onze facebook pagina Klik hier (ook te zien als je geen lid van facebook bent)

Kerstattentie voor de buren

Klas 1A en 1B hebben in de KC-les een leuke attentie gemaakt voor onze buren. Ze zijn erg leuk geworden! zie hier de foto's.

Sportcentrum Oosterhesselen

Klas 4 heeft deze maand een aantal fitnesslessen gehad bij sportcentrum Oosterhesselen. Het enthousiasme is erg groot, een keer wat anders.

Deze foto's geven een impressie.

Verkeersmarkt

Woensdag 28 november waren er vrijwilligers van “Veilig Verkeer Nederland” met o.a. oog- en reactietest apparaten. Er werden alcoholbrillen gedemonstreerd, waarbij kinderen een parcours liepen en konden ervaren wat een alcoholpromillage van ca 0.8 – 1.5 met je doet. Met de bril werd een parcours via kegels gelopen en zonder goede coördinatie lukte dat niet of heel slecht, waardoor menig kegel omviel. De Dode Hoek kwam aan de orde in een grote vrachtwagen. De kinderen werden bewust gemaakt van het veilig passeren van vrachtauto’s. Er werd gesproken over hoe te handelen bij ongevallen. Ook konden ze ervaren hoe blinden en slechtzienden deelnemen aan het verkeer door zelf geblinddoekt met een stok een parcours te lopen.

Voor een aantal foto's kijk hier

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail