Brief ouderavond Berlijn

Brief ouderavond Berlijn

Download docxhier de brief ouderavond Berlijn.

Esdal School Orkest aan het ‘mollen’

Esdal School Orkest aan het ‘mollen’

Het afgelopen weekend was het weer zover. Het jaarlijkse muziekweekend van het Esdal School Orkest. In Zwiggelte werd met veel enthousiasme geoefend voor de komende optredens. Natuurlijk was er ook tijd voor vertier. Een spannende dropping met diverse opdrachten. Als rode draad door het weekend heen moesten de orkestleden op zoek naar de” mol”. Eén van de opdrachten was om binnen een bepaalde tijd een tune van “Wie is de mol” in te studeren zonder bladmuziek. Het eindresultaat werd, samen met alle ander nummers, op zondag tijdens het afsluitende concert voor de ouders ten gehore gebracht.

schoolorkestweekend2019

NIEUW: Science (bètastroom) op de locatie Oosterstraat

Naast de keuze voor cultuur, sport of regulier kun je op onze locatie vanaf nu ook kiezen voor Science. Als je kiest voor Science, kies je voor uitdagende lessen op het gebied van de wetenschap in natuur- en scheikunde, biologie, wiskunde en technologie.

Lees meer: NIEUW: Science (bètastroom) op de locatie Oosterstraat

Presentatie van de profielwerkstukken

Presentatie van de profielwerkstukken

Klik docxhier voor de uitnodiging voor ouders/verzorgers van leerlingen uit havo 5 en vwo 6.

Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari organiseren wij doemiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail