Wandschildering verfraait trappenhuis Esdal

Wandschildering verfraait trappenhuis Esdal

Waren het niet de prachtige kleuren of de indrukwekkende skyline, dan waren het wel de bedwelmende spuitbusdampen die heel Esdal Oosterstraat afgelopen week hebben ‘wakker geschud’ met de prachtige muurschildering die onze school rijker is. Kirsten, Jasmijn, Marloes en Maikel uit V6 zijn verantwoordelijk voor deze indrukwekkende artistieke verfraaiing van het trappenhuis.

Lees meer: Wandschildering verfraait trappenhuis Esdal

WO-voorlichting

WO-voorlichting

Vrijdagavond 23 november houden de scholen vo uit Emmen en Coevorden de jaarlijkse WO-voorlichting voor leerlingen V5 en V6 in ons gebouw aan de Oosterstraat. Ook dit jaar zijn de decanen er weer in geslaagd een flink aantal oud-leerlingen uit te nodigen. Zij komen vertellen over hun studie, waarbij het nadrukkelijk niet de bedoeling is dat ze het standaardverhaal over hun studie ten gehore brengen.

Onze leerlingen tekenen in op vrijwillige basis, maar intekenen betekent uiteraard wel ook echt komen. Ouders zijn welkom, mits er ruimte is bij een voorlichting. De leerlingen gaan voor. Wij vragen u daarom om uw begrip hiervoor.

Er zijn drie voorlichtingsrondes, nl. van 19.00 tot 19.30 uur, van 19.40 tot 20.10 uur en van 20.20 tot 20.50 uur

Lees meer: WO-voorlichting

Ouderspreekuur donderdag 29 november 2018 en dinsdag 4 december 2018

Ouderspreekuur donderdag 29 november 2018 en dinsdag 4 december 2018

Ouders/verzorgers kunnen zich vanaf 31 oktober 2018 tot en met 15 november 2018 aanmelden voor het ouderspreekuur (10-minutengesprekken).

Er zal een aparte mail met hierin een uitnodiging worden verstuurd.

In deze mail staat ook instructie over de wijze waarop aangemeld kan worden.

Annelot uit 3 vwo wereldkampioen streetdance

Annelot Merkx uit 3 vwo is met haar dansgroep C-Fam wereldkampioen streetdance geworden. Zij behaalden deze titel zaterdag 20 oktober in Leiden in de categorie Megacrew en er deden maar liefst 30 groepen uit 17 verschillende landen mee. Wij zijn super trots op Annelot en feliciteren haar en haar team van harte met deze overwinning! 

Lees meer: Annelot uit 3 vwo wereldkampioen streetdance

Cultuurstroom 1 op excursie naar het Groninger museum

Cultuurstroom 1 op excursie naar het Groninger museum

Dinsdag 9 oktober is cultuurstroom 1 op excursie geweest naar Groningen. 's Morgens naar het Groninger museum en 's middags naar het Stripmuseum.

De leerlingen begonnen in vier verschillende tentoonstellingen. We hebben gekeken naar foto's van La Chapelle, schilderijen van de Ploeg, de tentoonstelling van Freek en Hella de Jonge en natuurlijk de vaste collectie van het museum.

Lees meer: Cultuurstroom 1 op excursie naar het Groninger museum

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail