Iedereen weer thuis van onvergetelijke excursies

Afgelopen week zijn onze leerlingen uit havo 4, gymnasium 4 en vwo/gymnasium 5 op excursie geweest. De leerlingen vlogen uit naar Florence, Rome, Londen, Berlijn, Oostenrijk en Parijs.

De leerlingen en docenten kijken terug op geslaagde en overgetelijke excursies. Nu hebben ze de vakantie om na te genieten en ervan bij te komen.Geniet met ze mee. Lees hier hun verslagen en bekijk de foto's. 

Lees meer: Iedereen weer thuis van onvergetelijke excursies

Opening Junk Art Expositie een mooi succes

Met afval- en straatmateriaal zijn prachtige werken te maken. Dat hebben de leerlingen van de cultuurstroom bij ons weer laten zien. Woensdagiddag was de opening van hun Junk Art Expositie. 

Het was de afsluiting van het drie-jarige kunsttraject dat de leerlingen hebben gevolgd. De tentoonstelling werd geopend door onze locatiedirecteur de heer Lindeman.

Lees meer: Opening Junk Art Expositie een mooi succes

'Beter een quiz dan een toets'

Sinds dit schooljaar bepalen we op een andere, eigentijdse manier of onze leerlingen de stof beheersen om de toetsdruk en zesjescultuur te verminderen. Hoe doen we dit en hoe wordt het ervaren? 

In het Dagblad van het Noorden van 9 april 2019 lees je hier meer over.

Ook onze sportieve leerlingen en docenten renden de 4Mijl van Emmen

160 leerlingen en 15 sportieve docenten verschenen gisteren aan de start van de 4e editie van de 4Mijl van Emmen.
Het was een mooi gezicht; al die leerlingen in opvallende shirtjes van onze school. Ook dit jaar was het opnieuw een warme loop, maar het is alle leerlingen en docenten gelukt om over de finish te komen. Volgend jaar staan we er weer!
Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail