Esdal NieuwsFAQ

School na de zomervakantie

School na de zomervakantie

Beste leerling(en) en ouder(s)/verzorger(s),

Zoals bekend, zijn jullie als leerling na de zomervakantie weer volledig welkom op school. Hier zijn wij erg blij mee! De 1,5 meter school geeft toch wel heel veel beperkingen voor jou als leerling, maar ook voor ons om het onderwijs goed vorm te kunnen geven.

Daarom is het mooi dat het kabinet heeft besloten dat we weer normaal open mogen. Helemaal normaal is het nog niet, want er gelden nog steeds regels van het RIVM. Zo moet er bijvoorbeeld nog steeds 1,5 meter afstand in acht worden genomen tussen leerling en docent en docenten onderling. Ook moeten de handen bij binnenkomst van de school en het lokaal gedesinfecteerd worden. Er is een protocol opgesteld waar we als scholen aan moeten voldoen, dit protocol is hier te downloaden. Over de precieze gevolgen hiervan op je eigen locatie, word je na de vakantie geïnformeerd.

Het was een bijzonder schooljaar en dat zal het ook altijd blijven. Het heeft veel van jullie gevraagd en we zijn trots op het aanpassingsvermogen van jou als leerling en het begrip en de flexibiliteit van u als ouder(s)/verzorger(s). Om te leren van de afgelopen periode hebben we een enquête uitgezet en veel van jullie hebben de vragenlijst ingevuld, waarvoor dank! De resultaten worden op dit moment uitgewerkt en zullen na de zomervakantie worden teruggekoppeld.

Nogmaals dank voor jullie begrip de afgelopen maanden. We hebben laten zien dat we samen verder komen in deze bijzondere tijden. We kijken uit naar het nieuwe schooljaar, waarin we elkaar in goede gezondheid weer hopen te ontmoeten.

Voor nu een fijne zomervakantie gewenst!

Met vriendelijke groet,

L.M.M. Kooistra
directeur/bestuurder