Esdal NieuwsFAQ

Schoolkosten 2021-2022 (via WIS Collect)

Schoolkosten 2021-2022 (via WIS Collect)

Aan het begin van de zomervakantie ontvangen ouders/verzorgers een e-mail over de schoolkosten. Deze e-mail is afkomstig van “Financiële Administratie Esdal College <no-reply@wiscollect.nl>;”.

In deze e-mail staat een link naar WIS Collect, het betaalportaal voor ouders/verzorgers. U kunt hier de materialen en diensten (dit zijn materialen en diensten waarvoor wij als school geen vergoeding van de overheid ontvangen en het gebruik ervan is vrijwillig) aanvinken die u wenst te betalen en vervolgens kiest u voor “Volgende”.

Daarna kunt u kiezen voor betaling via iDEAL of overboeking. In het laatste geval maakt u het bedrag zelf over.

Meest gestelde vragen
Klik hier voor een overzicht met de meest gestelde vragen.

Overige kosten die u kunt verwachten dit schooljaar
Als u wilt weten welke kosten u dit schooljaar verder kunt verwachten, ga dan via de FAQ/schoolgids van de locatie waar uw zoon/dochter naar toe gaat naar het artikel over de schoolkosten/ouderbijdrage.

Huur kluisje/locker
Met ingang van dit schooljaar is de betaling van de huur van een locker voor de locaties Boermarkeweg, Klazienaveen, Borger, Oosterhesselen en het Esdal Vakcollege Emmen gewijzigd. De betaling van de huur van de locker gaat niet meer via WIS Collect, maar via ‘huureenkluisje’. De leerlingen van het Esdal Vakcollege Emmen krijgen hier eind augustus meer informatie over en voor de leerlingen van de andere vier locaties is dat begin oktober.

Overige vragen
Mocht u toch nog vragen hebben, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar schoolkosten@esdalcollege.nl.

Instructievideo
Klik hier voor een instructievideo.